BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Новият в Левски доближава тавана на заплатите

0

Новото попълнение на Левски Анте Блажевич е много близо до тавана на заплатите на „Георги Аспарухов“. Крайният бранител ще прибира месечно 9000 лева, а максимумът при „сините“ е 10 000.

Блажевич не се е пазарил въобще за възнаграждението си, като за него водещо е Левски да се окаже трамплин за кариера в Европа.

В същото време Драган Михайлович е отказа същото месечно възнаграждение, но не заради парите, а заради срока на договора. Той не поиска и да подпише договор за една година, като желанието му бе да получи контракт за поне две.

След неговия отказ Левски привлече Блажевич, който ще трябва да замести Михайлович. Хърватинът се превърна във второто ново попълнение на столичани след Ивелин Попов. Станимир Стоилов иска да привлече още попълнения и към момента се водят преговори с набелязаните. 

Видяно 32 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.