Нови неприятности за Новак Джокович в Големия шлем

0
новак джокович
facebook.com

Световният номер 1 в тениса Новак Джокович може да има още неприятности в турнирите от Големия шлем, ако ситуацията в световен мащаб не се промени или сърбинът не се ваксинира. 

След като бе отпратен от Австралия и не успя да вземе участие на Australian Open, сега изниква сериозна опасност Ноле да не може да участва и на “Ролан Гарос”.

Франция вкара нов проектозакон, който изисква притежанието на сертификат за ваксинация, за да се влезе на публични места. 

„Ваксинационният паспорт ще бъде наложен, веднага след обнародването на закона. Това се отнася за всеки, който е зрител или професионален спортист. И важи до следващо нареждане. 

„Ролан Гарос“ се провежда през месец май и ситуацията може да се промени дотогава и се надяваме това да се случи, но към този момент изключения няма са св правят”, обявиха от френското министерство.


Видяно 17 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.