Спортните залози от Winbet вече идват при вас с 200% начален бонус

0 коментара
winbet спортен бонус 200%
Нов бонус от Уинбет за Спорт 200% до 100 лева.

Една от основните вертикали, в които се развива онлайн букмейкърът Winbet, са спортните залози. Компанията впечатли с начален бонус за спортни залози още при появата си на българския пазар. Уинбет обаче реши да промени стартовата оферта и вече предлага 200% бонус до 100 лева за своите нови играчи. За мнозина това решение може да бъде изненадващо, но с него букмейкърът цели да даде по-голям бонус за своите нови клиенти спрямо техния първи депозит. В следващите редове ще ви разкажем точно за обновената оферта.

Активирай Winbet спортен бонус


Същност на новия спортен бонус

Обновената оферта на Уинбет за нови клиенти в спортната секция им предлага 200% бонус до сумата от 100 лева. Това означава, че всеки нов потребител на оператора може да утрои първия си депозит до максимума от 100 лева. Ако приемем, че сте депозирали 20 лева, следователно получавате още 40 лева отгоре под формата на бонус. В този момент ще разполагате с 60 лева за игра. Обърнете внимание на факта, че дори да захраните сметката си с 200 лева, не може да получите по-голям бонус от 100 лева.

Имайте предвид, че спортната оферта на Уинбет може да се изиска в рамките на 30 дни след регистрация. За да я активирате, трябва да въведете специален бонус код по време на първия си депозит. Промо кодът на Уинбет за спортната оферта е WB2020. От букмейкъра обръщат специално внимание на депозитите през устройствата на Cashterminal. Ако депозирате чрез тях, обърнете се към служител на букмейкъра и изискайте бонуса си, преди да започнете да залагате с вложената сума.


Какви са правилата на новия бонус?

По подобие на всеки един бонус от компанията, и при началната спортна оферта има конкретни правила и условия, които трябва да бъдат спазени. Този факт едва ли ви е чужд, ако сте сблъсквали с някой от останалите бонуси на Winbet или пък с офертите на друг оператор. Винаги подобни промоции се предлагат с конкретни изисквания.

Най-важното правило е свързано с превъртането на бонуса. Само тогава ще може да теглите от сметката си. Бонус сумата ще бъде преведена по акаунта ви заедно с вашия депозит, но след това общата сума ще бъде заключена. За да може отново да теглите от сметката си, ще трябва да превъртите 6 пъти общата сума на депозита и бонуса. Само така ще отключите парите си и те ще бъдат достъпни за изтегляне. Не забравяйте, че само спортни залози важат към този бонус.

При превъртането на бонуса трябва да спазвате някои изисквания в залозите. Запомнете, че само залози на пазари с коефициент 1.30 или повече ще се класират за офертата. Залози на по-ниски коефициенти няма да се зачитат. Същата е ситуацията и с повтарящите се залози – нямате право да ги правите, ако искате залогът ви да се зачита към общата сума на превъртане. Отделно от това, залози, които са затворени с помощта на cash out опцията или пък са били отменени/анулирани, също няма да се зачитат към сумата на превъртане.

Друг важен момент е максималната сума на залога, която е допустима при превъртането на бонуса. Тя е 50 лева за един залог. Това ще рече, че не може да залагате с по-голяма сума и тя да се зачита към разиграните пари. На последно място, но не и по важност, ще отчетем 30-дневния период, в който трябва да се справите с условията по усвояване на бонуса. В противен случай ще загубите бонус сумата.

Нашето мнение е, че 30 дни са напълно достатъчни, за да разиграете бонуса и да усвоите сумата изцяло.

Пример за превъртане на бонуса

Нека онагледим офертата и с един пример, за да бъде тя по-ясна за всички вас. Да приемем, че сме депозирали 50 лева в сметката си. Това означава, че получаваме 200% бонус или още 100 лева. В този момент разполагаме със 150 лева по своя акаунт, които трябва да превъртим 6 пъти. Това ще рече, че трябва да имаме залози на обща стойност 6 х 150 лв. или общо 900 лв. Само тогава ще можем да изтеглим натрупаната сума. Не забравяйте, че минималният коефициент за залозите при превъртане е 1.30, а максималната сума на един залог с бонус сумата е 50 лева.


Сравнение на новия бонус със стария

Предишната стартова оферта на Winbet за спортни залози бе от вида на 50% бонус до 200 лева. Сумата на бонуса е по-голяма, но процентът е по-малък. При новия бонус имаме цели 200% до 100 лева. Това означава, че дори с по-малък депозит, ще получите още 2 пъти неговата сума, докато при стария бонус получавате само половината от депозираната сума.

И старата оферта бе с правило за разиграване в размер на 6 пъти стойността на депозита и бонуса. Също както е и при новата спортна промоция. Разликата обаче намираме в коефициентите за класиращите се залози. При стария бонус минимумът бе 2.00, докато при новата оферта е едва 1.30. Това дава доста по-голямо предимство на играчите.

Нека използваме примера от по-горе и направим едно сравнение. Ако при стария бонус от Winbet депозирахте 50 лева, това означава, че получавате 50% бонус или още 25 лева, с което общата сума по сметката ви става 75 лв. При нови бонус, както отчетохме по-горе, получавате още 100 лева бонус и ще разполагате със 150 лв. в акаунта си.

Нашето мнение е, че новата стартова оферта за спортни залози от Уинбет е доста по-добра от предишната. Това определено ще донесе позитиви на букмейкъра и ще накара залагащи, които са избягвали оператора заради началния бонус, сега да му обърнат по-специално внимание.

Видяно 4 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков е специализиран в анализите на различни букмейкъри. Има опит в залаганията и следи отблизо офертите на различните компании. В Нострабет се занимава с писане, оформяне и публикуване на експертни ревюта, както и работа по прогнозите и спортните новини.