Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

НКП на Левски също скочи на БФС

0
Левски фенове
Lap.bg

Националният клуб на привържениците на Левски подкрепи декларацията на синята ръководство, в която клубът агитира феовете си да напълнят ст. „Георги Аспарухов“ за мача с Ботев Пловдив, въпреки наказанието от мач без публика. В изказването на НКП пише, че ръководството на Левски има пълната подкрепа на феновете и сравнява хората от БФС с глисти.

„Двойният аршин в българския футбол, гарниран със професионално подпийване и припадане на публични места, мазане с тонове гел и трупане на още повече тонове сланина, доведоха дотам, че футболът в България да бъде трагична пародия на най-популярния спорт, а националният ни отбор да е футболно джудже. Несправедливото и скандално отношение към нашия клуб е интегрална част от големия проблем“, пише още в декларацията.

От НКП на Левски пишат, че организацията им последователно е защитавала принципна позиция на несъгласие с „хроничната пародийност в управлението на БФС“.

„Слава на Бога, времената на примирението с гаврите свършиха. Изключително сме щастливи, че сега в Левски има хора, които да кажат СТИГА! Стига на некомпетентността, стига на наглостта, стига на подигравките с Левски! Поради тази причина обявяваме ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ ВСИЧКИ НА МАЧА С БОТЕВ! ВСИЧКИ ЗАД ЛЕВСКИ!“

Видяно 10 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.