Николай Михайлов е изумен от украинците

0
Николай Михайлов
Снимка: lap.bg

Вратарят Николай Михайлов даде мнението си за контролата с Украйна, завършила 1:1. Стражът на Левски беше на терена с капитанската лента през първото полувреме и се представи на добро ниво.

„Тежък мач. Не очаквах Украйна да са на чак таково високо ниво, но се срещнахме с реалността. Радостното е, че успяхме да „вземем точка“ от тази приятелска среща. Голямо себераздаване, но като игра тяхната класа бе по-висока. Беше тежка вечер за мен и за моя колега на вратата“, каза Михайлов.

„Като цяло те играха на много високо ниво. Виждате техните футболисти къде играят, това прави разликата на терена. Имах ден днес през първото полувреме и моя колега през второто и спасихме почти всичко. Реалността всички я видяхме“, допълни Николай.

„Не мисля, че това може да ни повлияе на самочувствието, защото като игра можем да играем по-добре. Бе тежка вечер в защитен план особено. Готвим се за мача в понеделник, който ще е последен за нашия отбор през тази година“, завърши Николай Михайлов.

Видяно 16 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.