Николай Михайлов: Знаем какво ни очаква

0
Николай Михайлов
Lap.bg

Вратарят на Левски Николай Михайлов сподели вижданията и очакванията си за утрешното гостуване на „сините“ на ПАОК. Двата отбора се изправят един срещу друг в мач реванш от втория предварителен кръг за влизане вгрупите на турнира Лига на конференциите. Първата среща в София завърши с комфорното 2:0 за 26-кратните шампиони на България.

„Обстановката е спокойна, предстои ни еднапоследната тренировка. Надявам се да сме здрави. Всички знаем какво да очакваме утре – една хубава европейска вечер. Подготвени сме за нея и за игра. Думата напрежение ми е малко странна. Преди всеки мач трябва има поне малко напрежение у футболистите, за да ги държи живи. Който не може да играе под напрежение, не е за Левски“, каза Михайлов.

„Надявам се публиката да не окаже влияние върху по-младите. Както ние имахме феноменална подкрепа, така ще бъде и утре. Ще ни липсва дванадесетият играч, но знаем, че ще ни подкрепят от България. Трябва да излезем горди и да представим Левкси. Мястото на Левски е в Европа, да се бори за титли и купи. Надявам се на добър резултат и да продължим напред“, добави капитанът на „сините“.

Видяно 6 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.