Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Никой нищо не знае за бъдещето на Де Йонг

0
Френки
Снимка: Twitter

Нидерландският национал Френки де Йонг все още няма яснота къде ще продължи кариерата си, макар медиите всеки ден да го пращат на различни места.

В последните дни информациите бяха, че в крайна сметка той ще премине от Барселона в Челси, макар да се знае за усиления интерес от страна на Манчестър Юнайтед. В последните часове обаче се твърди, че нещата отново са в полза на „червените дяволи“.

Днес агентите на Френки де Йонг са пристигнали в Барселона за преговори с ръководството на каталунците. В същото време нидерландският журналист Марсел ван дер Краан твърди, че Манчестър Юнайтед има пълно споразумение с играча и мениджърите му Али Дурсун и Хасан Четинкая. Основен приоритет за тях обаче в момента са разговорите с Барселона за 20-те милиона евро, които клубът дължи на нидерландеца под формата на заплати.


Видяно 12 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.