Никога повече това не трябва да се случва в ЦСКА

1
ЦСКА Лудогорец Димитър Евтимов
Lap.bg

Предпоставките ЦСКА да загуби тежко от Лудогорец в събота вечер бяха много. В края на всеки сезон, в който по традиция целият отбор е нашарен с жълти картони, липсата на основни футболисти стана традиция.

Като прибавим щипка контузени, лъжица нежелание за игра след поредната предрешена титла и настървеността на съперника, който преди няколко дни не игра по този начин срещу Левски, то гозбата вече става готова за консумация.

Да, оправданията са налице, но в ЦСКА нямаш право на такива исторически загуби.

Не и когато носиш „червената“ фланелка. Ако трябва и с юношите ще се играе, но винаги трябва да се прави със сърце и желание. А такова липсваше сред „армейците“ в Разград. Този мач утвърждава тезата, че в момента всеки един отбор в България може да бие ЦСКА.

Ако пък вземем Лудогорец, за когото подобни звучни шамари по дразнителя от Борисовата градина са добре дошли, то голеадата в Делиормана става все по-обяснима.

Най-лошото в случая е, че наближава финалът за Купата на България срещу Левски. А подобни тежки поражения оставят своя отпечатък в съзнанието и самочувствието на футболистите. Алън Пардю излезе с експериментален състав и тактика, но и няма право на второ такова фиаско.

Защото Левски също ще се опита да накаже всяка една слабост на вечния си съперник за разлика от предишни издания на Мач №1, когато ЦСКА спираше да играе и пропускаше да унизи противника.

Действително е много съмнително как „орлите“ се разходиха добре по терена в двата мача с Левски за Купата, а вчера играха за всяка педя терен, въпреки че вече спечелиха титлата. Нека това остане като храна за размисъл и всеки сам направи изводите си.

Левски Лудогорец

Видяно 36 пъти
Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.

Един коментар

Коментирай
  1. Stoyan Rusev
    Ще се случи на 15-ти, братленце