Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Нигериец взема най-голяма заплата в Левски

0
Абдулахи Шеху
Стопкадър: Левски ТВ

Последното ново попълнение на Левски Абдулахи Шеху се превърна в най-скъпоплатения футболист на тима. Нигерийският национал ще прибира по 9000 евро на месец на „Герена“. Нито един от останалите играчи в момента не взема подобна сума.

Халфът подписа със столичани до края на сезона, като в контракта има клауза за удължаването му след изтичането на срока. Това означава, че ако Шеху остави добри впечатления с играта си и получи одобрението на Станимир Стоилов, престоят му в клуба автоматично ще бъде удължен.

Нигериецът е поливалентен футболист, като основно е дефанзивен халф, но се справя също и като централен и десен защитник. Именно универсалните му качества са убедили Мъри да даде зелена светлина на трансфера, въпреки че 29-годишният играч няма изигран официален мач от юни тази година.


Видяно 8 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.