Ню Ингланд прегази Атланта за пета поредна победа

0
нфл ню ингланд пейтриътс

Абсолютно никаква интрига не предложи първия двубой от 11-та седмица в Националната футболна лига на САЩ. Гостуващият тим на Ню Ингланд Пейтриътс размаза домакините от Атланта Фалкънс с 0:25 и записа пети си пореден успех.

Куотърбекът на „патриотите“ Мак Джоунс подаде за 207 ярда (22/26) и за един тъчдаун, но и едно негово подаване бе пресечено от защитата на домакините. Джоунс бе солидно подпомогнат от рънингбековете си Рамондре Стовънсън и Дамиен Харис, които пробягаха общо 125 ярда от 22 опита.

Нападението на домакините бе тотално смазано от защитата на Ню Ингланд. Атланта използва услугите на цели три куотърбека, но нито един от тях не успя да подаде или да запише тъчдаун. Титулярният подавач Мат Райън бе съборен цели 4 пъти и на два пъти негови пасове бяха уловени от защитата на Бил Беличек. Резервите Джош Росен и Фелейпе Франкс също се отчетоха с по едно прекъснато подаване.

Така Ню Ингланд вече е с баланс от 7 победи и 4 загуби и заема второ място в своята източна дивизия на AFC. Играчите на Артър Смит пък имат актив от 4 триумфа и 6 поражения и заемат последно място в своята южна дивизия на NFC.


Видяно 15 пъти
Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.