Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Непредвидимо дерби Италия – Англия очаква Сезам

0
Англия Италия
Twitter

Клубният футбол излезе в почивка, за да отстъпи място на двубоите на националните отбори. Цяла седмица привържениците на футбола ще се насладят на изпълненията на топ играчите, но с екипите на своите страни.

Битката в Лигата на нациите, която приковава вниманието е между Италия и Англия. Тимът на Роберто Манчини се нуждае от победа, за да си осигури участие в Лига А на турнира и следващия цикъл. „Трите лъва“ пък са пред угорзата да слязат в Лига 2, тъй като до момента имат 2 точки и са на дъното на класирането.

Букмейкърът Сезам се колебае кого да сложи за фаворит и залага на абсолютно равни коефициенти за победа. Италия и Англия са със ставки по 2.75, докато равенството е оценено на 3.20. Можете да се регистрирате в Sesame и да покажете своите познания в дербито на националните отбори.

Съмненията и при двата отбора са доколко приемат сериозно този турнир. Манчини заложи на изцяло експериментален състав срещу Германия и загуби с 2:5, докато Англия направи нещо подобно срещу Унгария и допусна унизителна загуба с 0:4 у дома.


Видяно 12 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.