Неймар няма да си ходи от ПСЖ

0
Неймар
Снимка: Twitter

Неймар не мисли да напуска Пари Сен Жермен, въпреки многобройните информации, че клубът иска да продаде 30-годишния бразилец.

Неймар обаче е спокоен за тези слухове. Той пристигна в отбора една седмица по-рано от планираното и участва в пълноценно в тренировките. Предвид кадровите размествания в ПСЖ, Неймар не изключва, че ситуацията може да се промени, но в крайна сметка той се чувства добре в Париж.

Освен това бразилецът е провел редица разговори с новия треньор Кристоф Галтие за тактиката, позиционирането му на терена и смяната на позициите. Отбелязва се, че тези разговори и потенциалната нова роля са насърчили Неймар.

Неймар вероятно ще се редува с Лионел Меси като полузащитник и фалшива деветка. Бразилецът ще има по-атакуваща роля, но ще трябва да използва пространството между противниковите линии.


Видяно 7 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.