Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Наско Сираков: Можехме да спечелим с повече

0
наско сираков
Снимка: lap.bg

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков бе във приповдигнато настроение след победата на Левски над ЦСКА с 2:0 във 212-то Вечно дерби на родния футбол. Легендарният нападател на „сините“ изгледа двубоя от ложите на Сектор „А“ на Националния стадион „Васил Левски“, а след мач заяви, че е доволен от видяното.

„Няма две мнения по въпроса, че Левски доминираше изцяло през мача. Изпуснахме да решим двубоя до 10-ата минута, до която можехме да водим с 3:0“, каза Сираков на излзиане от стадиона.

„Миналата седмица показахме лошото си лице. Исках да играем както можем, защото знам, че ако играем както можем, трудно някой може да ни спре. Този отбор е много млад, даже най-младият в А група. Ще има и колебания в някои мачове. Ако нямаше съдийски аванти в наш ущърб, нямаше да загубим и двата мача, които загубихме досега“, добави Сираков, който не пожела да коментира слуховете, че е имало хора от „Юнайтед Груп“, която има интерес към акциите на Левски.

Видяно 6 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.