Нападател на Италия респектиран от Белгия

0 коментара
Чиро Имобиле
Снимка: Twitter

Европейското първенство по футбол навлиза в решителната фаза. До четвъртфиналите достигнаха най-добрите осем, като утре са първите два мача. В тях зрителите се надяват отново да видят зрелища, както преди няколко дни.

Разбира се, една от двете срещи в петък е по-специална, тъй като един срещу друг ще се изправят два от фаворитите за трофея. Отбори, които имат много успехи във футбола, особено единият от тях, който е покорявал както европейския, така и световния връх.

Нападателят на Италия Чиро Имобиле сподели мнението си за отбора на Белгия – негов съперник на четвъртфиналите на Евро 2020. Мачът е на 2 юли от 22 часа в Мюнхен, пише sports.ru.

„Белгия е на първо място в класацията на ФИФА. Това е отбор с изключителни играчи в състава, знаем за огромния им потенциал. Трябва да бъдем предпазливи, докато се стремим да играем добре, както обикновено. Може би белгийците са малко по-опитни от нас, но ние сме ентусиазирани“, каза Имобиле.

Очаква се нападателят на Лацио да излезе титуляр срещу белгийците утре вечер.

Превод: Nostrabet


Видяно 31 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков

Петър Недков

Петър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.