Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

НАП: Ако Левски не си плаща, ще спре да съществува

0
Левски
Снимка: lap.bg

Изпълнителният директор на НАП Румен Спецов призна, че от Левски забавят своите плащания към държавата. Той обаче допълни, че все пак има траншове, но ако те спрат, клубът ще престане да съществува.

„Левски да не обслужва задълженията си към НАП – не бих казал, това е твърде силно. Но има определени забавяния в плащанията“, започна Спецов.

„Има разлика при издаването на лиценз на един клуб от футболния съюз и неговите изисквания за липсата или наличието на задължения и това, което НАП администрира като задължения. Това са две различни неща. При нас има план, по който Левски плаща своите задължения“, продължи шефът на НАП.

„Така, както много други компании и фирми. Има срок, по който трябва да го платят. И ако в този срок, който е сложен, те не си платят задълженията, вече няма да има футболен клуб Левски в този си формат“, завърши Румен Спецов.

Видяно 22 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.