Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
Бонус
без депозит
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Националите катастрофираха в Грузия, Неделев е в болница

0
България
Снимка: Twitter

Тревожни новини за националния ни отбор по футбол дойдоха от Грузия. Автобусът с „лъвовете“ е катастрофирал, като най-тежко е пострадал Тодор Неделев, който е настанен в болница. Нашите са в Грузия за четвъртия си мач от Лига на нациите, който е в неделя.

Инцидентът се е случил на път от летището към хотела на националите. Нашите играчи са били разделени в два по-малки автобуса според изискванията на УЕФА. Шофьорът на единия рейс обаче е започнал да кара с бясна скорост, за да изпревари коли по пътя.

В един момент той е изпуснал контрола върху автобуса, тъй като видял внезапно спрял автомобил пред него. Той не успял да спре навреме и се врязъл в първия автобус с част от националния тим в него. Ударът бил толкова силен, че халфът Тодор Неделев е поразен жестоко и целият е в кръв, пишат колегите от Блиц.

Сблъсъкът е притеснил всички играчи около Неделев, но те се отървали само с уплаха. Местната полиция пък е започнала разследване на инцидента.

„Единият рейс е спрял, а другият го е блъснал. Само Тошко Неделев е пострадал, закараха го в болница. Стъклата са счупени и са го наранили. Докторът е с него в болницата. Ще се погрижат за него“, заяви членът на Изпълкома на БФС Веселин Балевски след ужасния инцидент.

Видяно 66 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.