Мъри Стоилов: Играхме глупав футбол

0
левски станимир стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов бе разочарован след загубата с 0:1 от ЦСКА 1948 на старта в efbet Лига. „Сините“ създадоха повече положения, но не успяха да стигнат дори до равенство. Цяло второ полувреме „червените“ бяха с намален състав.

„Неприятна загуба. През първото полувреме имахме преимущество, но не успяхме да вкараме. Съперникът остана с 10 човека, а ние играхме глупав футбол – през средата, с много блъскане“, заяви ядосаният Мъри Стоилов.

„Имаме 17-18 удара, което е добре, защото другия път ще влязат във вратата. Трябва да продължим да играем така, както през първото полувреме. Футболът се играе не само с желание, но и с глава. Искахме да контролираме топката, но ние тръгнахме през средата, от а те ни хващаха на контраатака. Играхме със сърце и душа, а не с глава. Всеки искаше по най-бързия начин да завърши атаката, а това е грешно“, добави наставникът на „сините“.

„След като си побеждавал миналата година е нормално е да искат хората да побеждаваш и сега. Ако изчистим пропуските и играем по-умно нещата няма да изглеждат толкова лошо, колкото очаквах“, завърши Стоилов.
Видяно 15 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.