Мъри скочи на национал след победата на Левски

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов похвали своите играчи за динамиката в играта при успеха с 5:0 над Етър в последната им контрола на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Той обаче разкри, че не е доволен от представянето на Илиян Стефанов по време на подготовката.

Именно Мъри привлече халфа от Берое и след силните му игри през пролетта, той стигна и до националния отбор на България. Стефанов вкара също гола, с който „сините“ победиха ЦСКА във финала за Купата и вдигнаха първи трофей след пауза от 13 години.

„Има футболисти, които значително трябва да подобрят своето представяне. Един от тях е Илиян Стефанов, който се представя изключително зле през подготвителния период. Трябва да се вземе в ръце, защото има опасност да се върне там, откъдето стартира“, заяви Станимир Стоилов.

Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.