Букмейкър на месеца
100% до 250лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
250лв за Спорт
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри постави две условия на Краев

0
Божидар Краев
Снимка: lap.bg

Българският халф Божидар Краев е готов да се завърне в Левски. Атакуващият футболист е дал съгласие да пристигне на „Герена“, но условието му е да бъде при „сините“ до лятото, след което да прецени дали да продължи със столичани или да си търси отбор в чужбина. Целта му е да постигне второто.

Но съществува и друга пречка подобен трансфер да се случи. Треньорът на Левски Станимир Стоилов е поставил две условия пред футболиста. Първото е Краев да разтрогне договора си с настоящия клуб Мидтиланд, а след това да подпише за две или три години със „сините“.

Преди дни Стоилов каза, че Божидар Краев сам трябва да пожелае да се завърне на „Герена“, а не да му се молят да го направи. „Трябва да си прецени дали иска да прави крачката към Левски. Насила никого няма да молим. Практиката да молим някой да играе или да подпише с клуба я заключихме преди два месеца“, каза Мъри, пишат колегите от „Тема Спорт“.Видяно 243 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.