Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри подсилва атаката на „сините“

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Левски планира да има завършена атака с привличането на класен нападател. Той обаче няма да бъде взет на всяка цена, като изискванията към него ще са да бъде по-стойностен от Билал Бари и да бележи голове. Досега Станимир Стоилов стриктно спазва фейърплея, за да помогне на тима да излезе от тежката криза.

Треньорът обаче е намерил начин как да се сдобие с желания лидер в нападение, без „сините“ да плащат трасферна сума. Въпросното ново попълнение ще е бразилец, но тъй като през лятото договорите на играчите в страната на кафето не изтичат, Мъри ще прати двама свои скаути там през септември. Така те ще имат 3 месеца на разположение да огледат доста играчи и да направят избор за футболист, чийто контракт изтича през декември.

Евентуално тогава той ще бъде спазарен от Левски, като в клуба нямат притеснения, че е възможно да бъде от трета бразилска дивизия, след като Цунами и Уелтон също дойдоха оттам, но паснаха идеално в състава на „сините“ и имат огромна заслуга за възраждането на тима и спечелената Купа на България.


Видяно 42 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.