Мъри: Мачът с Лудогорец е ключов за нас

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Станимир Стоилов определи утрешния първи полуфинален мач за Купата в Разград като доста ключов за участието им в европейските клубни турнири. „Нямаме какво да губим. Нашето настроение винаги е бойко. Публиката ни очаква от мен и отбора една динамична игра. Ще се радвам да се реши крайния изход утре, ако е в наша полза. Няма да играем опълченски и да чакаме. Левски трябва да изглежда гордо във всеки мач“, заяви Стоилов.

„Няма да е изненада, ако Лудогорец играе по-добре от нас. Футболистите нямат други ангажименти, освен да играят на 100 % във всеки мач. Във всеки мач искам да играем за победа и да вкарваме голове. Когато играеш срещу Лудогорец, трябва винаги да си внимателен. Лудогорец си инвестират нужните средства и затова са хегемон. В моята треньорска практика обаче прекалено малко се интересувам как ще играе противникът. За мен е по-важно как ще играе моят отбор“, допълни Мъри.

„Ако има риск, няма да рискуваме здравето на Илиян Стефанов. Това, че един или двама играчи няма да играят, не е толкова фатално. Виждам надграждане в отбора откъм поведение на терена и разбиране от футболистите, че са играчи на Левски. Не можем да искаме да се върнем на старите успехи, ако не играем гордо и в стил Левски“, каза още Станимир Стоилов.

Видяно 19 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.