BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри: Левски винаги е сам срещу всички

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Станимир Стоилов даде мнение за мача на Левски срещу Ботев (Пловдив), който е решаващ за третото място в елитното ин първенство по футбол. Поради тази причина Мъри призна, че е притеснен, че се коментира само мача с „жълто-черните“, след като първенството също дава възможност за класиране за Лига на конференциите.

Също така Стоилов даде да се разбере, че не е останал доволен от срещата на клубовете, тъй като предложенията на “сините” за начало и край на първенството и други актуални футболни въпроси са били отхвърлени. “Левски винаги е бил сам срещу всички”, обобщи Стоилов.

“Имам сериозни притеснения за това, че се коментира изцяло финала – билети, места… Да, финалът е някакво предизвикателство, но трябва да бъде забравен. Защото има опасност да загубим една от възможностите за евроквоти, а първенството е такава възможност. Още повече, че се изправяме срещу отбор, който играе добър футбол, неслучайно е на трето място. Това ми е притеснението – да не свалим игровия си облик и ритъм. Няма страшно да загубим точки. По-страшно е да свалим игровия ритъм. Това нещо ме притеснява.

Вчера получихме решението за Купата – финалът С ЦСКА е на 11 май. Но в България очаквам всякакви изненади. Тук всяко нещо не е заради футбола. Няма да се вземе решение заради футбола, феновете и самия финал, а ще е с някаква друга мисъл.

Нямаме претенции да се играе и на 14-и, и на 11 май. В никакъв случай не съм съгласен мачът да е на 15-и. Защо трябва да е на 15-и, а не на 14 май (събота). Една от основните причини да не е на 14-и, е, че Ботев, Черно море и Славия са заявили, че ще им се събере прекалено голяма пауза. Разбирам ги и не искам да са ощетени.

Опитвам се да втълпя на футболистите, че мачът е изключително важен. Важно е Левски да побеждава във всеки мач. Няма друг виновен освен играчите от изпадащ отбор Левски да стигне до борба за третото място”, каза Станимир Стоилов, след което коментира срещата на клубовете.

“Направихме предложения и, както очаквахме, се сблъскахме със стена. Тези хора, които бяха на срещата ги интересува да има мир и да получават заплати. Никой не е дошъл, за да коментира нашето предложение. Изпълкома трябва да се вземе в ръце и да не прехвърля решенията към хора, които не разбират. Ако България имаше терените на Запад, аз съм да се играе и на Коледа. Но видяхте първите четири-пет кръга на какви терени играхме и сега на какви играем.

При нас срещата беше някой да каже как не може да стане. Левски винаги е бил сам срещу всички. Не се плашим от това. Затова стадионът ни е пълен”, допълни треньорът на “сините”, който коментира и първото лятно попълнение на клуба – Ивелин Попов.

“Моите надежди са, че Левски ще е по-силен с Ивелин. Той може да играе на всички позиции в атака. Шегуваме се, че се събрахме доста „футболисти на годината“, време е да започнем да печелим трофеи с Левски. Надявам се да станем по-силни”, каза Мъри, който не вижда проблем неговите футболисти да получават повиквателни за националния отбор.

„Нямам проблеми. Всеки футболист си носи кръста, когато ходи в националния. Те си решават дали да ходят, или не. Ще имат минимална пауза, но аз съм да почиват минимално. Моето мнение е, че и по-рано играчите на Левски можеха да помогнат. Надявам се, че с представянето си ще заслужат повиквателна за националния отбор.”


Видяно 34 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.