Мъри: Левски има проблеми с дузпите

0
Станимир Стоилов
Стопкадър: Диема Спорт

Въпреки тежкия противник и тежкия сблъсък отборът ни изглеждаше добре. Разликата се получил от там, че отборът на Лудогорец първите две положения, които имаха и веднага ги реализираха, а ние пропуснахме доста ситуации, и през първото и през второто полувреме. Общо взето като игра, като желание, като амбиция в играчите, ги имаше, но все още ни липсва организация. Може би и физически отпаднахме, нямахме и такава възможност да вкараме повече достатъчно свежи свежи хора, с които да задържим същия ритъм, както държахме докъм 60-ата минута. Имахме и положенията, и амбицията да спечелим. За съжаление не можахме.

Това каза треньорът на Левски Станимир Стоилов след загубата с 1:2 от Лудогорец в Разград, която не позволи на „сините“ да защитят Купата.

Вторите 45 минути почти нямаше мач. Накъсана игра, симулации, прекъсвания, но през първото полувреме бяхме значително по-добри. Явно имаме проблеми с дузпите, тъй като това е поредна пропусната дузпа, която ни коства и отпадане за Купата. Явно, че има проблем и ще трябва да работим върху това, допълни Стоилов.


Видяно 59 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.