Мъри: Искам Левски да победи със стил

0
Левски
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е оптимист за утрешния мач с ЦСКА 1948 на „Герена“.  „Искам да видя добра игра и стил, който Левски започва да гради. Естествено и победа. Това са нещата, които искам да виждам от Левски. Да градим нашия си стил и облик и да побеждаваме с оглед на тежката ситуация, в която сме изпаднали“, каза Станимир Стоилов.

„Въобще нямам съмнение, че стадионът ще е пълен. Аз съм наясно, че нашата публика утре ще бъде на трибуните и ние като отбор трябва да отговорим на нивото и желанието на привържениците. Единственото нещо, което е останало непокътнато през последните години, са феновете“, допълни Мъри. 

„На този етап Хосе Кордоба не е картотекиран. При нас няма ситуация за Абел Анисе. Ще има нови хора в спортно-техническия щаб, той още не е окомплектован. Засега обаче това са хората, с които ще работим. Надявам се да направим най-доброто, с което да гарантираме по-добро бъдеще на Левски“, каза още Станимир Стоилов.

Видяно 29 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.