BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри: Искам да играем гордо и в стил „Левски“

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов поиска от неговите футболисти да играят гордо в утрешния полуфинален мач-реванш за Купата на България срещу Лудогорец на стадион „Георги Аспарухов“. „Сините“ имат добър аванс от първата среща, която спечелиха с 3:2 в Разград.

„Надявам се всички да са възстановени. Виждате докъде сме стигнали като отбор, стил и начин на игра. Малкият брой играчи винаги е проблем, но това е стратегията и политиката, която сме избрали. Не можем да търсим оправдание. И 6 човека да останат, 20 000 по трибуните. Останалите 5, те ще ги запълнят, не е толкова страшно“, заяви Мъри.

„При нас някои неща се случиха по-бързо, отколкото очакваха всички. Имаме задължителна елиминация, но имам и условие към моите футболисти – да играят гордо и в стил „Левски“. Всякакъв друг стил може да ни коства мача. Още повече, че срещу нас е силен турнирен боец като Лудогорец. Неслучайно е хегемон в родния футбол“, каза още Станимир Стоилов.

Той призова държавата да осигури финансиране за изграждане на козирка на стадион „Георги Аспарухов“, тъй като има опасност Сектор „А“ да рухне. Мъри се обърна и към управяващите да не говорят само за въоръжаване, а да обърнат внимание на българския спорт.

Видяно 24 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.