Мъри: Играхме по-добре от предния мач

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов даде мнението си за втората контрола на тима в Турция. В нея „сините“ завършиха 1:1 с чешкия Бохемианс.

„Общо взето, мисля, че направихме по-добро представяне от предния мач. Имаме напредък в контрола на топката. В защита също бяхме добре. Основните ни проблеми са в завършващата фаза на атаката, където не показаха самоувереност атакуващите футболисти. Там ще са основните ни проблеми“, каза Стоилов.

„Младите играчи им даваме възможност. Направиха голям брой за тях тренировки, някои от тях за първи път се готвят с мъжкия отбор и затова на полувремето решихме да не ги рискуваме. Предния мач играха повече, така че играха мач и половина, така да се каже. Ще трябва да ги налагаме, това е пътят и бъдещето. Левски трябва да създава и да продава играчи“, допълни Стоилов.

„Келиан е в лошо състояние, той трябва да работи още за подобряване на кондиционното състояние. Цунами набира добра форма. Харесва ми тяхното самочувствие и увереност. За Георги Миланов трудно може да кажем, следим ден за ден. Уелтон след паузата трябва да се включва полека-лека. Засега Гьоко Зайков е футболист на Левски, ако не си намери отбор. На този етап няма развитие с Филип Кръстев“, каза още Станимир Стоилов.

Видяно 17 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.