Мъри: Готов съм да играем само с юноши, за да спасим Левски

0
Левски
Снимка: lap.bg

Наставникът на Левски Станимир Стоилов изрази притеснението си относно финансовото състояние на клуба. Специалистът каза, че е готов да играе само с юноши, а всички останали футболисти да бъдат продадени, за да се спаси отбора. Мъри обяви, че изчистване на настоящите задължения е мисия невъзможна и това може да се окаже доста фатално.

Много са стряскащи тези суми, които се дължат и към момента някои от задълженията са непосилни. Допуснати са много грешки и ние като ново ръководство не трябва да ги допускаме отново. Дано се намери някакво решение да се изчистят тези задължения, но на този етап според мен е мисия невъзможна и може да се окаже доста фатално, каза Стоилов.

Аз съм готов за това, че може да има изходящи трансфери. Най-важно е спасението на Левски, а то първо минава през финансовото стабилизиране. Ако трябва, всеки ще бъде продаден, към който има интерес и ще играем с юношите. За мен е важно спасението на Левски и не ме вълнуват толкова резултатите. Всеки един наш играч е на пазара и всеки може да го купи, допълни треньорът.

Нормално е да има разочарование от пропуснатите две точки срещу Ботев (Враца). Имахме много положения и не ги вкарахме. Ние трябва да подобряваме с всяка изминала минута нашето представяне. Наблюдаваме голям брой играчи. Ако се подсилим в зоните, в които искам, с по един футболист, можем спокойно да започнем подготовката и да чакаме да се появи нещо, което наистина ни трябва. До момента нямаме готов вариант във финална фаза на преговори, каза още Станимир Стоилов.

До този момент на „Герена“ пристигнаха националът на Гамбия Ноа Сонко Сундберг и бразилецът Цунами.
Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.