Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри: В ЦСКА си вършат работата, не се притесняваме

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов говори пред представители на медиите преди Вечното дерби срещу ЦСКА в неделя.

Ето какво сподели Мъри:

„Обикновено след като си загубил в предния кръг, настроението е минорно и се готвиш на по-високо ниво, за да можеш в следващия мач да си върнеш увереността“, започна Стоилов. 

„Като се има предвид, че дербито е най-големият мач в България, нормално е футболистите да са развълнувани. Имаме доста проблеми, но преди такъв мач останалите играчи трябва да дадат максимума от себе си. Знаете проблема с Бари, Ноа Сундберг също има проблеми. Петрис прави всичко възможно да се върне, но утре ще преценим дали ще играе. Другите играчи са готови да играят в мача“.

„Откакто съм футболист и треньор на Левски, страх не е имало. От 30 и няколко години участвам в тези дербита, в Левски няма притеснение дали ще загуби. Ако Левски играе на максимума на възможностите си, то ще спечели. ЦСКА е един от грандовете и тези мачове са неизвестни. В последно време се вижда стабилизиране в ЦСКА, колегите там си вършат работата“, призна специалистът. 

„Според мен е по-добре комплектован като отбор, има по-голяма амбиция и е с по-изчистена стратегия. Имат млад и добър треньор. За мен обаче най-важното е утре как ще изглежда нашия отбор. Трябва да играем нашата игра, с нашата амбиция и желание. Ако с максимума не спечелим, значи ЦСКА е на много високо ниво“, обяви Станимир Стоилов. 

Видяно 10 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.