BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
BETMARKET ВЕЧЕ В БЪЛГАРИЯ
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри търси още един нов играч

0
станимир стоилов левски
Снимка: lap.bg

Наставникът на Левски Станимир Стоилов сподели, че се надява до седмица отборът му да се подсили с още един футболист. Носителите на Купата привлякоха десетима нови играчи за последните три седмици, но според Стоилов още един футболист ще подсили конкуренцията в състава.

„Търсим още едно ново попълнение, за да може да имаме конкуренция. Имаме определен бюджет и малко излишни пари. Този трансферен период ще спестим средства. Имаме идеи какво трябва да се случи и се надявам до седмица да подсилим отбора с едно попълнение. Допълнителни разходи, върху това, което имаме като фонд работна заплата няма да правим. Ако Здравко Димитров и Димитър Костадинов ни освободят от финансови претенции, ще имаме средства дори за още един футболист“, разкри Стоилов.

Старши треньорът говори и за решението втория отбор на „сините“ да играе в Трета, вместо Втора лига:

„U19 е безсмислена група. Там се играе нещо средно между юношески и полуаматьорски футбол. Нямаме играчи да играят във Втора лига и затова се спряхме на Трета лига. Разходите за отбор във Втора лига са по-големи, но когато човек няма пари всичко му се вижда сложно. Когато изчистим всички задължения може да мислим и по-сериозно за дубъл“, допълни той.

Стоилов бе попитан и за появилите се информации в медийното пространство, че прокуратурата разследва мач с участието на Левски:

„Ако има нужда ще даваме обяснения. Левски не играе в уговорени срещи, другите отбори сами да си носят отговорността. Аз съм изцяло ‘За’ да дадем обяснения“, добави треньорът.

Видяно 27 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.