Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри Стоилов готов да хвърли оставка

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Треньорът на Левски Станимир Стоилов е готов да си подаде оставката, ако клубът има нов собственик. Специалистът потвърди думите, които е казвал и преди: При поява на човек с пари и планове, той си е изпълнил мисията и може да напусне.

„Знам, че има интерес от определена компания и тя поръча одит, но не знам за преговори. Нашият ангажимент с изпълнителния директор Иво Ивков беше да спасим първо клуба. Аз да помогна на отбора да се играе футбол и същевременно да намерим или нови спонсори, или ако щете нов собственик, който да спаси Левски“, каза Стоилов.

„Съмнявам се големият инвеститор да бърка в спортно-техническата част. Това се случва само когато разрешаваш. Тодор Батков никога не се е бъркал в работата ми. Ако държиш на собствения си авторитет, няма да ти се бъркат. Лично аз искам хората, които работят по спортно-техническата част, да не позволяват да им се бъркат други хора.

Ако дойде нов собственик, мисията ми е изпълнена на 100%, което ще е удовлетворяващо. Изключвам футболните ми успехи като шампионски титли, многократни четвъртфинали в евротурнирите… Тук беше мисията да спасим клуба, да върнем хората по трибуните, да започнем да играем хубав футбол, да се структурират нещата.

Обмислям, когато приключа мисията, да си подам моята оставка. Така ще дадем шанс на новия човек да прецени с какви хора иска да ръководи клуба. Ако имаме единомислие, ще продължим да работим“, каза още „синият“ наставник.


Видяно 9 пъти

Автор

Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.