Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри след резила: Хамрун е сериозен отбор

0
Хамрун Спартанс
Lap.bg

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, е готов за много работа след злощастното отпадане от малтийския Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите.

Наставникът на „сините“ отдаде заслуженото на съперника, за когото елиминирането на родния представител поставя редица рекорди в клубната и националната витрина на Малта.

„Имахме всичко в нашите ръце – положения, ситуации и изравнителен гол след края на редовното време. Допуснахме две елементарни грешки и според мен затова се обърна мачът. Хамрун е сериозен отбор, но не заслужавахме да загубим. Когато допуснеш грешки обаче, в атака и в защита, това се случва“, сподели Мъри.

„Прескочихме етапи в развитието ни и това ще бъде обеца на ухото ни. Пропуснахме още в първата минута 100-процентов гол и допуснахме две грешки, които отбор като Левски не може да си позволи“, добави той.

Ето какво още каза Стоилов:


Видяно 26 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.