Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри: Представянето ни в Европа носи пари на всички

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов застана пред медиите след победата над Пирин с 1:0. 

Той коментира и предстоящия мач в четвъртък с Хамрун Спартанс. 

„Имахме добра динамика, добър ритъм, добро темпо, но трябваше завършващият удар да е по-добър“, започна Мъри. 

В първите две домакинства отборите нямаха голова ситуация. Левски вече има сериозно преимущество на собствен терен. Въпреки това, трябва да превключваме по-бързо от фаза атака във фаза защита и обратното. Преди допускахме повече голове. Сега израснахме в този аспект. Отборите на Пирин и Спартак обаче не трябва да са фактор за подобряването ни.“

„Първо ние трябва да подобрим играта си в защита. Пресата, завършващите подавания, те са много важни. Видяхме нивото на Хамрун. Доста опасен отбор са. Взехме преимущество, надявам се сега да се представим на добро ниво. Надявам се футболистите да осъзнават важността на мача и тази победа с 1:0 да не ги заблуждава“, призна специалистът. 

„Мисля изцяло за мача в четвъртък. Дори отборите да си отложат мачове, това не е страшно, защото сезонът свършва много рано. Когато ние говорихме за това отлагане на мачове, никой не ни обърна внимание. Евротурнирите са важни за отборите и те трябва да получат преференции. Няма значение, този мач така или иначе ще се играе.“

„Тези мачове пак ще ги играем през 3 дни, а не през 3 месеца. Искам да сме концентрирани в представянето си в Европа, защото представянето на българските отбори в Европа носи пари на всички“, добави Стоилов. 

Видяно 8 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.