Мъри: Победихме голям отбор, реваншът ме притеснява

0
Станимир Стоилов Мъри

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, беше много емоционален след победата на неговите възпитаници над гръцкия гранд ПАОК (2:0). Мъри остана много доволен от видяното, но и обяви, че гърците го притеснява за реванша след седмица.

„Това беше отличен мач за Левски. Прекрасна „синя“ вечер. Успяхме да изиграем мача по най-добрия начин. Нямаха прекалено много шансове. Можехме да решим нещата с трети гол. Победихме един голям отбор. Притеснявам се за втория мач. Дано да успеем да изиграем втори добър мач в Солун. Не ме интересуваше толкова резултата, колкото това да зарадваме нашите привърженици“, сподели Стоилов секунди след последния съдийски сигнал.

„Левски може да играе още по-добре, естествено трябва време и работа. Тази победа я слагам в топ 10 на големите си европейски вечери с Левски. Видях един ПАОК, който много ме притеснява за втория мач. Играха четвъртфинал преди два-три месеца“, припомни Мъри.


„Ако тръгнем да мислим за удържането на резултата, ще бъде грешка с оглед комбинативните играчи, които има ПАОК. Когато има пространства, нашите нападатели са много опасни. Не мога да кажа дали някой от контузените футболисти ще успее да се възстанови за реванша. Видяхте за ПАОК какви влязоха и какви започнаха. Важното е, че подарихме тази вечер на феновете ни.“

„Най-важното е, че виждам щастливи левскари, които си тръгват. Да не правим глобални заключения. Благодаря на привържениците за любовта към мен, към футболистите, към клуба и към отбора. Мога да им обещая само работа и честност. Всичко друго трябва да го показваме на терена“, добави Станимир Стоилов.

Станимир Стоилов Мъри

Видяно 12 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.