Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъри: Изобщо не бяхме тренирали дузпи, аз съм виновен

0
Станимир Стоилов
Снимка: lap.bg

Старши треньорът на Левски – Станимир Стоилов, не е спал след загубата от Хамрун Спартанс с 2:6 след изпълнение на дузпи. За мнозина виновник след злополучното отпадане е капитанът Николай Михайлов.

Вратарят е с основна вина и за двата гола на гостите.

„В четвъртък вечер не успях да заспя. Болката и тъгата бяха много повече. Усещането за мъката, която получават левскарите и Левски е неприятна, когато живееш с него“, започна Стоилов.

„Не бяхме тренирали изобщо дузпи. Винаги аз избирам. Ако някой е пропуснал, отговорността е изцяло моя, но дузпите са лотария. Голът в 94-ата минута нанесе лек шок на играчите, въпреки че в продълженията те направиха всичко, за да спечелим още тогава мача.“

„Когато Николай имаше добри изяви, никой не споменаваше неговото име, това е съдбата на вратаря. Михайлов има ангажимент да помага на младите вратари. Всеки може да сгреши. Решението кой да бъде на вратата естествено го взимам аз. Още не съм говорил с него. Решението за бъдещето трябва да го взимаме ние треньорите. Даваме възможност на младите да работят и да се развиват. Не чух да има недоволни от Михайлов след мачовете с ПАОК и първата среща срещу Хамрун“, добави Мъри.

„Аз нямам притеснения Пламен да пази, в който и да е мач, след като му доверихме да пази във финала за Купата на България. Може да прецените какво доверие му имаме. Не виждам да има някакви приятелски отношения във футболно естество. Съобразявах се единствено с моментното състояние. Вината е първо в мен. Ако е трябвало друг да пази, то аз съм сгрешил, а не Николай Михайлов“.

„Левски не е готов още за приказки. Сега трябва всички заедно да спасим Левски. Игрово отборът е спасен, не може да се притеснява от никой в нашето първенство. Трябва да спасим клуба! Отборът направи достатъчно, за да осигури достатъчно приходи. Има постоянните пари, които влизат в клуба от феновете. Не малка сума ще влезе от участието в евротурнирите“, призна старши треньорът.

„Аз нерви имам да се боря във футболно естество. Мога да се откажа, ако видя, че феновете се отказват от собствения си отбор, ако с ръководството гледаме в различни посоки и ако се прецени, че аз не съм човекът, който ще може да се справи в спортно-техническо естество. Това, че имаме някои временни неуспехи, аз не искам да бъда велик треньор. Искам Левски да бъде добър отбор и да носи радост на хората. Те са спасението на Левски.“

„Харесва ми, когато хората си измислят приказки. На следващата страница трябва да пише: „Да спасим Левски всички заедно“, завърши Станимир Стоилов.

Видяно 14 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.