Мура занули Лудогорец и всичко ще се решава в Разград

0 коментара
Лудогорец Мура
Официален сайт на Лудогорец

Лудогорец и словенският Мура завършиха при резултат 0:0 мача от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Срещата се в Мурска Суботица, а предвид резултата интригата остава за реванша на българска земя.

Двата тима си поделиха по едно полувреме.

През първите 45 минути „орлите“ имаха чудесни възможности, а доминантният им футбол в цифрово изражение е 77% владение на топката и 7:2 удари.

След почивката домакините се втурнаха на щурм и пробивите на Бобичанец все повече тревожеха Кахлина.

В 77-ата минута българският тим удари греда чрез Ману, който бе изведен чудесно от Недялков. Само 6 по-късно словенците отговориха със същото – капитанът Коус шутира, но нацели горната греда.

Така с привидно поделени сили двата тима оставят всичко за втория мач. От една страна домакинското предимство е в полза на Лудогорец, но пък „орлите“ не успяха да вкарат на чужд терен и евентуално попадение на Мура може сериозно да обърка сметките им.


Видяно 13 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров завършва висшето си образование в Софийски университет специалност Право. Докато следва започва да стажува в няколко водещи спортни медии у нас и след това продължава работа като редактор и репортер.