Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Мъка! Мексико ни би на волейбол и заслужено сме аут от Мондиала

0
Мексико волейбол
Twitter

Националният отбор на България по волейбол допусна сконфузна загуба от аутсайдера Мексико. Нашите паднаха и в последния си мач от Група „С“ на Световното първенство, провел се в зала “Арена Сподек” в Катовице, Полша. 

Срещата премина през поделено надмощие, а в крайна сметка завърши 2:3 (25:20, 20:25, 23:25, 25:23, 16:18). „Лъвовете“ изпуснах пет мач бола в тайбрека. 

За да се класираме напред, ни трябваше чиста победа от 3:0 с голяма точкова разлика. Мечтата ни угасна още във втория гейм. 

Най-резултатни за българите бяха Цветан Соколов с 24 точки и Алекс Николов с 21. Това на практика е почти половината ни актив. 

За съперника цели 33 точки заби Диего Гонсалес. 

По-рано в турнира загубихме с по 0:3 от Полша и от САЩ. Така записахме едно от най-слабите си представяния на международна сцена от много време насам. 

Видяно 32 пъти

Автор

Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.