Мъгла е обвила „Герена“ в началото на лятната подготовка

0
Левски

Продължават неяснотите в отбора на Левски. Към момента те определено са повече от обичайно – не се знае кой ще води отбора, кои играчи ще останат през следващия сезон, кои ще бъдата привлечени и дори къде ще се проведе самата подготовка.

„Сините“ още не са обявили дали ще имат лагер в Правец, за който се твърди в последно време, припомня „Мач Телеграф“. Няма и дати за предсезонните проверки. Няколко отбора вече обявиха, че са планирали мачове със столичния гранд и това допълнително вбесява феновете, които очакват мълчанието на „Герена“ да спре.

Ето един от въпросните отбори, които ще изиграят контрола с вековниците.

Привържениците са сериозно притеснени за бъдещето на тима. На първата тренировка дойдоха много фенове, за да видят любимците си и да им вдъхнат кураж. На брой те бяха поне пет пъти повече от играчите, които изведе Живко Миланов от тунела.

„Тъжно“, „Не мога да гледам“, „Какво ще правим?“, „Поне имаме играчи, за да стартираме мачовете“, „Май този сезон и ние ще трябва да влизаме във форма и да играем“, констатираха запалянковците, цитирани от ежедневника.

Видяно 27 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Асен Красимиров

Асен Красимиров

Асен Красимиров е спортен редактор и анализатор с богат опит. Завършва образованието си в София, след което започва своята кариера в едни от водещите спортни медии у нас.