Моуриньо посочи големия грешник в Португалия

0
Жозе Моуриньо
Снимка Twitter

Жозе Моуриньо направи експертен коментар на представянето на Португалия на Европейското до този момент. „Мореплавателите“ са под въпрос за класиране на 1/8-финалите, след като победиха Унгария с 3:0 и изгубиха от Германия с 2:4. Дали Португалия ще продължи напред, ще зависи от резултата в последния й мач в групата с Франция.

Според Моуриньо Португалия е в състояние да победи всеки отбор в света, когато играе с 11 души, но в първите два мача на Еврото отборът е играел с 10 играчи, тъй като Бруно Фернандеш липсвал на терена.

Моуриньо смята, че иберийците имат чудесни атакуващи футболисти в лицето на Кристиано Роналдо, Диего Жота и Бернардо Силва, но я нямало онази връзка с халфовата линия, когато Фернандеш не играел добре.

Жозе Моуриньо очаква срещу Франция Бруно Фернандеш да покаже най-доброто от себе си, което със сигурност ще се отрази положително върху отбора като цяло.


Видяно 50 пъти
Коментирай

Няма коментари.

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.