Моуриньо след 1:6: Имаме 13 футболисти, останалите са на друго ниво

0
Жозе Моуриньо
Снимка: Twitter

Треньорът на Рома Жозе Моуриньо посочи, че носи основната вина за загубата с 1:6 от Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите. Специалния заложи на голяма част от резервния си състав, а това му изигра лоша шега.

„Решението за този стартов състав е мое и отговорността е моя. Направих го с добри намерения – да дам шанс на футболистите, които работят здраво. Аз реших да дам почивка на много играчи. Направих ротации и спрямо изкуствения терен и студеното време. Загубихме срещу отбор, който показа повече качества от нас. Просто е“, каза португалският наставник на Рома.

„Ако можех да играя с едни и същи 11 футболисти, щях да го направя. Има огромна дупка в качествата между двете групи играчи, но това не е нещо ново за мен. Все пак имах очаквания за по-добро представяне.

Всяка загуба нанася щети и вече говорих с играчите. Към тях бях честен, но с вас не мога. Никога не съм крил, че сме отбор с много ограничения. Имаме 13 футболисти, останалите са на друго ниво. Поне сега няма никой да ме пита защо залагам на едни и същи футболисти“, добави Моуриньо.


Видяно 10 пъти
Слави Янакиев

Слави Янакиев

Коментирай

Няма коментари.