Мощен спонсор влиза в ЦСКА, очакват Стоичков на „Армията“

0
цска софия
Снимка: lap.bg

Сериозни суми могат да влязат съвсем скоро в касата на ЦСКА. Това ще се случи, ако клубът подпише с нов генерален спонсор. Почти сигурно това ще бъде букмейкърът WINBET, който ще замени на червените фланелки логото на един от мобилните ни оператори.

Компанията и досега беше спонсор на отбора на Любо Пенев, но не генерален, а логото стоеше на гърбовете на футболистите. Очаква се съвсем скоро промяната в условията на партньорството да бъде обявена на специална пресконференция.

Вижте ревюто ни за онлайн букмейкъра WINBET

Във футболните среди гравитират и слухове за това, че WINBET може да получи част от акциите на ЦСКА, а легендата Христо Стоичков да се завърне на „Българска армия“ и да стане президент. Окончателното решение за Камата ще стане ясно в края на август или началото на септември.


Видяно 60 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.