Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Монтана представи Ферарио Спасов

0
Ферарио Спасов
Снимка: lap.bg

Монтана официално представи новия си старши треньор Ферарио Спасов преди днешната тренировка, която бе първа за тима за седмицата. В екипа на Спасов остават Светлан Кондев, който ще му бъде помощник, и треньорът на вратарите Калин Костадинов. За кондиционния треньор Ивайло Младенов обаче последният работен ден е бил на мача с Литекс в Тетевен (0:0), като той си тръгва по собствено желание.

„Идвам в Монтана, за да работя здраво и да се опитам да направя така, че отборът да играе красиво и да търси победата във всяка среща. Сигурен съм, че Антони Здравков ми е оставил добро наследство. Ще се опитам обаче бързо да разбера защо футболистите не показват на 100% това, което могат. Аз знам, че те притежават по-голям потенциал и трябва да ги накарам да го разгърнат“, заяви Ферарио Спасов. 

Видяно 10 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.