Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Могъщ Левски остана господар на София

0
Левски
Снимка: lap.bg

Левски спечели по категоричен начин Вечното дерби и показа защо е господарят на София през последните месеци. Левски обаче не просто превъзхождаше вечния съперник, а в играта му имаше всичко, което да достави наслада както на неговите симпатизанти, така и на неутралните фенове.

Стилната продукция на „сините“ бе гарнирана с агресия, комбинативност, бърз преход в двете фази, тактическа дисциплина и, разбира се, със създадени многобройни положения, от които паднаха само два гола, но пък два безответни и достатъчни за заслужените три точки.

Безупречният тактик Станимир Стоилов взе второ поредно дерби, в което отново надигра вечния враг, като в неделя го направи още по-убедително. Илиян Стефанов вкара на тима от Армията във втори пореден мач, а Уелтон се отпуши в мача на мачовете, като завършващия му удар за попадението и показния пас преди това на Роналдо, биха били достойни за всеки футболен буквар.

Каквото и да се каже сега за Мъри Стоилов, вече е малко. Само за една година той преобрази синия тим, върна му идентичността и доброто име, и го превърна отново в символ на атакуващия футбол и реален кандидат за титлата. Макар и с далеч по-малък бюджет от другите претенденти за златото, Левски разполага с основа, върху която търпеливо надгражда и ако укрепне скоро във финансов аспект, каквито индикации съществуват, превземането на върха става напълно възможно.


Видяно 270 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.