Модрич: „Златната топка“ е за Карим Бензема

0
Карим Бензема
Снимка: Twitter

Полузащитнкът Лука Модрич засипа с комплименти своя съотборник в Реал (Мадрид) Карин Бензема.

„Бензема си е Бензема. Девет и десет в едно, симбиоза от талант и сила, игривост и изпълнение. Един от най-великите играчи, с които съм играл. Разбира се, че заслужава „Златната топка“, защото този сезон е страхотен за него. Но още преди много време, според мен, Карим заслужаваше „Златната топка“. Още от първите ми тренировки почувствах, че той е най-добрият играч, с когото ми харесва да играя“, заяви Модрич.

„Когато го опознах по-добре, той ми стана още по-скъп. Той е добродушен, радвам се, че вече е напълно осъзнат. Отдавна е заслужил всичко, което му се е случило. Когато способностите му са били поставяни под въпрос, той не се е отказвал, вярвал е в себе си и е отговарял на критиките с талант, упорит труд и борба. Той заглушава всички критици и ги превръща в свои почитатели. Разбрахме се още от първия ден. Взаимното уважение е в основата на приятелството. Вече десет години споделяме една и съща съдба в Мадрид“, допълни Лука Модрич.


Видяно 20 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.