Младенов посочи причините за поредната загуба

0
Стойчо Младенов
Снимка: lap.bg

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе в настроение след загубата с 0:2 от Бодьо/Глимт в Лигата на конференциите. “Червените” записаха четвърто поражение от пет мача в груповата фаза на надпреварата.

„През първото полувреме не успяхме да се пригодим към терена и това беше проблем. В центъра закъснявахме да покриваме съперника, а той се възползва от това. Трябваше да вкараме по-голяма агресия в халфовата линия.

Второто полувреме беше по-равностойно, имахме ситуации. Направих промени с мисъл за следващия мач в първенството. Йомов, Юга и Жеферсон играха добре, но всичко беше продиктувано от следващия мач”, каза Младенов. 

“Лигата на конференциите е бонус. Видяхме нивото си и къде трябва да се подсилим. Ще видите в трансферните прозорци какво ще подобяваме”, добави треньорът на ЦСКА. 


Видяно 89 пъти
Юри Славчев
Юри СлавчевЮри Славчев е български спортен журналист. Работил е като репортер за Канал 3. Освен това е водещ на предването "Спорт в Обектива". Отразява и коментира най-важните спортни събития. Известен е още с работата си за агенции като Блиц и редица други медии.
Коментирай

Няма коментари.