Младен Кръстаич: БФС да вземе под внимание случая с Йорданов и Лудогорец

0
Младен Кръстаич
LAP.bg

Селекционерът на България Младен Кръстаич даде пресконференция от Люксембург, където “лъвовете” ще изиграят последния си мач за 2022 година. Сръбският специалист коментира контузията на Иван Йорданов в мача на Лудогорец за Sesame Купа на България срещу Розова долина.

„Това са важни мачове за нас, с тях придобиваме самоувереност, организираме се като отбор. Доволен съм показаното срещу Кипър, трябва да продължим по същия начин, трябва да даден най-доброто от себе си, въпреки натрупаната умора. Не търся оправдания с умората, ще дадем всичко от себе си, ще вложим максимална енергия. Играем срещу добър отбор, на отличен терен, ще дадем всичко от себе си в утрешния мач. Винаги разузнаваме съперника, тактиката се прави според съперника.

„Случаят с Иван Йорданов, който беше освободен от лагера заради контузия? Ще говорим за този случай след лагера. Съюзът също трябва да вземе отношение. Самият аз съм бил футболист, без значение от мача, здравето е на първото място. Очакваме самите клубове да са коректни със Съюза, не можем един без друг. Най-важен е българският футбол – на клубно и на национално ниво“, каза Младен Кръстаич.

Видяно 31 пъти

Автор

Иван Алексов

Иван Алексов

Иван Алексов е спортен журналист и анализатор с богат опит зад гърба си в редица спортни медии. Той отразява актуалните новини за футбол, баскетбол и други спортове.
Коментирай

Няма коментари.