Митко Удоджи: Като гледам нивото тук, мога да играя още

0
вихрен удоджи
Снимка: lap.bg

Нигериецът с български паспорт Чигозие Удоджи сподели интересно мнение след края на 1/16-финала от турнира за Купата на България между Вихрен Сандански и Левски. „Детелините“ отстъпиха с 1:4, като бившото крило на ЦСКА отбеляза единствния гол за домакините, които откриха резултата, но допуснаха обрат.

„Аз искам да спечеля всеки един мач. Не съм доволен, защото загубихме. Казах преди мача, че когато съм на терена, ще дам от всичко от себе и ще се раздавам докрай. Вярвах, че ще отбележа днес.“, заяви 36-годишният Митко Удоджи.

„„Като гледам нивото тук, осъзнавам, че мога да играя още във Вихрен. Да съм жив и здрав, пък ще играя докато мога. Аз съм свикнал 40 000 да ме псуват, така че не обръщах внимание днес. Без псувни не може. Искам да съм здрав и да постигна успехи с Вихрен Сандански“, завърши Удоджи.

Видяно 37 пъти

Автор

Божидар Тодоров
Божидар ТодоровБожидар е работил дълги години в спортни медии, където е отразявал най-различни спортни събития от родния и чуждестранния спорт. Неговите публикации са известни още, когато имаше Еврофутбол и сп. МеридианМач
Коментирай

Няма коментари.