Букмейкър на месеца
100% до 300лвРЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
100% до 300лв
Букмейкър на месецаБукмейкър на месеца
РЕГИСТРАЦИЯ
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

Министър Лечева: Работи се по новия стадион на ЦСКА

1
Весела Лечева
Снимка: lap.bg

Служебният спортен министър Весела Лечева съобщи, че се работи по отстраняването на всички пречки за новия стадион на ЦСКА. Тя е категорична, че трябва да се спази цялата нормативна уредба от всички замесени страни. Има създадена работна група, която работи за отстраняването на всички правно-нормативни пречки по осъществяването на тази идея, каза Лечева.

Има решение на Министерството на спорта за създаване на общо дружество между държавата и футболния клуб, но всичко това изисква своята нормативна процедура. Всеки трябва да спазва условията, които са поети. Смятам, че това трябва да продължи по начина, по който е започнато, каза още Весела Лечева.

Видяно 45 пъти

Автор

Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.

Един коментар

Коментирай
  1. Bogdan Bogdanov
    ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕ СЕ ЕАВАТЕ С ВАШИТЕ ЛЪЖИ ЗА ТОЗИ СТАДИОН. АКО БЕШЕ ЗА ЛАЙНОГОРЕЦ И ЗА ГОВЕЖДИЯ ОБОР ЩЯХТЕ ДА ГО РЕШИТЕ ВЕДНАГА НО НАЛИ Е ЗА Ц С К А МОЖЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ КОЛКОТО СИ ИСКАТЕ. КОЙТО И МИНИСТЪР ДА СТАНЕ ЗАПОЧВА С ЛЪЖИТЕ СИ,НЯМАТЕ ЛИ СИ ДРУГА РАБОТА. ХОРАТА СЕ КАНЯТ ДА ЖИВЕЯТ НА ЛУНАТА А ВИЕ СЕ МЪЧИТЕ ДА ГИ ВКАРАТЕ ПОД ЗЕМЯТА. ОТ ГОДИНИ СЛУШАМЕ ЛЪЖИТЕ ВИ.СПРЕТЕ СЕ НАЙ НАКРАЯ ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ.