Миланов: Трябва да внимаваме на „Тумба“, играл съм и знам какво е

0
Левски Георги Аспарухов Герена
Lap.bg

Моторът на Левски – Георги Миланов, коментира победата над гръцкия гранд ПАОК (2:0). Националът на България е на мнение, че отборът трябва много да внимава на реванша в Солун.

Ето какво сподели на пистата на „Георги Аспарухов“ секунди след последния съдийски сигнал.

„Дълги години не бях играл с български отбор в Европа. Днес нашите фенове показаха, че са изключителни. Ние демонстрирахме, че в момента сме добър отбор и можем да се противопоставим на всички силни тимове“, започна Жоро Миланов.

„Всеки гол е важен. Няма значение дали срещу ПАОК или Спартак. С тези фенове, които взривиха стадиона, изиграхме прекрасен двубой. Тактически стояхме много добре и показахме това израстване. Получи се добра комбиниация за втория гол. Свикнал съм да давам такива асистенции, надявам се да давам още повече занапред.“„Изключително много променя ситуацията това, че няма да има наши фенове в Солун. Каквото беше за тях тук, това ще бъде и за нас на „Тумба“. Няма да имаме никакви оправдания. Имаме една седмица и трябва да се възстановим. С толкова контузени сме, но го има във футбола. Раздадохме се докрай. Там мачът ще е изключително тежък. За мен нищо не е решено, защото ПАОК са изключително силен отбор“, призна халфът.

„Шансовете са равни. Да имаме два гола аванс, което ще ни донесе самочувствие, но трябва да внимаваме много. Аз съм играл на „Тумба“ и знам за какво става въпрос“, завърши Георги Миланов.

Видяно 13 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.