Миланов: ПАОК е малко над Лудогорец

0
Георги Миланов
Снимка: lap.bg

Един от най-добрите футболисти на Левски смята, че утрешният им съперник в Лига на конференциите ПАОК е по-добър отбор от Лудогорец. „ПАОК е отбор с изключителни футболисти, отбор, който през последните години има много успехи. Въпреки това мисля, че всеки състав е преодолим. Аз съм убеден, че ще дадем всичко от себе си и с подкрепата на нашите фенове няма нищо невъзможно за постигане. Това се видя и през последните шест месеца“, заяви Георги Миланов.

„Тимът на ПАОК е силен, на ниво или малко над нивото над Лудогорец. Ще бъде изключително трудно, но ще направим всичко възможно, за да извлечем максимума от първата среща с гърците в четвъртък у дома“, каза още Георги Миланов.

Очаква се той да връзва играта в средата на терена във водения от Станимир Стоилов тим, а в атака да бъдат изнесени Уелтон, Билал Бари и Роналдо.

Видяно 8 пъти
Петър Недков
Петър НедковПетър Недков е роден в Плевен. Завършил е СУ „Климент Охридски“ София. Работил е повече от 20 години като кореспондент на водещи спортни ежедневници у нас, като е отразявал новини от спортния и футболния живот на България.
Коментирай

Няма коментари.