Михайлов: Всеки ден се моля за нова „синя приказка“

0
Николай Михайлов
Lap.bg

Капитанът на Левски – Николай Михайлов, остана много доволен от победата на неговия отбор над ПАОК с 2:0 в първа среща от втория квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

Минути след края на мача Ники сподели своя коментар за първите 90 минути от балканския дуел:

„Много сладка победа, въпреки че е първата. Уникални моменти за мен. Благодаря за уникалната подкрепа. Нямаше какво друго да направим, освен да уважим феновете с добра игра и победа. Сега имаме една седмица да се готвим за мача там. Мачът там ще е два пъти по-тежък“, призна Михайлов-младши.

„Не можем да кажем, че Левски е фаворит. ПАОК правеше смяна след смяна и затягаше обръча, но ние удържахме. Те имат много добри футболисти, но ние се представихме на много високо ниво. В реванша ще търсим да отбележим гол. Искрено се надявам и се моля всеки ден за нова „синя приказка“, добави Николай Михайлов, който е част и от първите велики европейси вечери на Станимир Стоилов и Левски.


Видяно 13 пъти
Красиан Митев
Красиан МитевКрасиан Митев е български спортен журналист и анализатор. Работил е за редица спортни медии, сред които Топспорт, Боец, Sportnamasa и още други. Красиан има роля в проверката и верификацията на казината и букмейкърите в сайта Nostrabet.
Коментирай

Няма коментари.